Olivia-Mattias-familj-vänner-glädje-hus-renovering-mat-skratt-----> MITT LIV































18 augusti 2010

Bland trä bävrar och kräftor...

Har varit en alldeles underbar och grymt rolig kväll..
Jag och sis tog med oss vår lilla ängel och åkte på en liten utfkykt på förmiddagen. Vi styrde WJA mot rösåsens utkikstorn. Upp och ner sprang vi för trapporna där och hann även med att fika lite mellan motionspassen =) Gott var det, och knäppare än knäppast är hon vårt lilla troll..

Sedan styrdes WJA mot nygårdsdalen för att äta mat och som vanligt slöa efteråt och kasta lite boll. alltid lika underhållande.. haha! Blev även en liten tur till stugan för att provköra nya motorn.

Sen styrdes bilen hem till Boms för att fylla magen med egen fångade kräftor och lite paj. Vi har nog inte gjort annat än ätit idag tror jag men gott och roligt har det varit..
Kvällen avslutades nyss med att kolla på en tre timmar lång film från när jag och syster var små. Kalas, tårta, julafton, kalas, tårta, julafton. Sen föddes Malin efter kalas nummer 6(3 år och två kalas varje år) Så blev ytterligare lite tårta och kalas.. Och som vi har skrattat.. Haha, linslusen Therese ska vara med överallt.. Mamma filma mig då.. Här är jag, jag vill vara i fokus...Oh my, vilken röst, vilken energi att mamma och pappa orkade är ju ett under. Lät verkligen och sprang runt och tokade mig konstant! =P Men bästa scenen kom när den omtalade trä bävern visades, och va gjorde jag inte med den, jo jag slog Malin. haha, hon är liten bebis men ska lära sig i tid att man inte bråkar med storasyster... För då hamnar man i dockvagnen med en gul och blå dockmössa på huvudet och blir skjutsad till Falun(mormor och morfars buskar). Magen gör ont efter alla skrattanfall vi tagit oss igenom idag!  <3

Nu är det verkligen dags att sova, tidig morgon imorrn!

Ska försöka få upp lite bilder från dagen också!

Godnatt!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar